БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 90ЛВ

За нас

 

За нас

Основател на бранда е ароматерапевтът, с 25 години опит, Ема Неш. Ръчно подбира най-качествените и свежи съставки за етеричните масла, за да създаде продукт с устойчива грижа за кожата, подходящ както за невероятно чувствителната бебешка кожа, така и за родителите. 

Нашите натурални бебешки продукти са разработени с помощта на широка гама от чисто естествени съставки. Няма парабени, минерални масла или вредни химикали като натриев лаурил сулфат (SLS), полиетилен гликол (PEG), които често ще намерите в козметиката си. Формулата на всеки един от продуктите на Tiddley Pom Baby Spa е създадена под строк контрол и според нашите стриктни указания. 

Нашата гама от бебешка спа козметика е изключително подходяща за млади родители, които търсят по-добър начин да се свържат със своето бебе. Предлагаме не просто бебешки масажни масла и продукти с грижа за кожата и съня на бебето, ние предлагаме спокойствие и сигурност, че използвате висококачествена козметика, хипоалергенна и безопасна за Вашето бебе. 

 Аромати на деликатни билки като лавандула и лайка ще помогнат на вашето бебе да се отпусне, успокои, да заспи и дори да намали възбудата в периода на колики. С нашите внимателно съобразени етерични масла, ние сме уверени, че ще бъдете изненадани колко ефективен може да бъде изборът Ви да се спрете на нашите органични бебешки продукти – прекарайте известно време с нашите бебешки масажни масла и сме сигурни, че ще имате по-спокойно и щастливо бебе.

Ние сме горди да кажем, че продуктите ни се използват в световен мащаб, а в Обединеното кралство имаме екип от учители по бебешки масаж и йога, дули и акушерки, които ги използват в своите класове и ги препоръчват на родителите. 

Продуктите ни никога не са тествани върху животни (но са щастливо тествани от екипа на майките на Tiddley Pom).

 

          100% НАТУРАЛЕН • ВЕГАН • СПРАВЕДЛИВА ТЪРГОВИЯ • С ГРИЖА ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА • ХИПОАЛЕРГЕНЕН • ПРОИЗВЕДЕНО В UK