БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 90ЛВ

Nash Oils

Nash Oils доставя качествени етерични масла и натурални съставки за ароматерапевтичната, козметичната, хранителната и спа индустриите от 2002 г.

Като семеен бизнес със седалище в Съри, Великобритания, ние се гордеем с отличното обслужване и техническа помощ в цяла Европа. Горди сме, че вече имаме и представителство в България, тъй като едно от маслата, с които работим е маслото от българска роза Дамасцена. 

Една от нашите специалности е формулирането на естествени терапевтични аромати. Ние създаваме и доставяме натурален аромат на няколко водещи международни СПА марки. Моля, използвайте контактната форма, ако искате да научите повече за тази услуга.

Категории

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Nash Oils

Nash Oils доставя качествени етерични масла и натурални съставки за ароматерапевтичната, козметичната, хранителната и спа индустриите от 2002 г. Като семеен бизнес със седалище в Съри, Великобритания, ние се гордеем с отличното обслужване и техническа помощ в цяла Европа. Горди сме, че вече имаме и представителство в България, тъй като едно от маслата, с които работим е маслото от българска роза Дамасцена.  Една от нашите специалности е формулирането на естествени терапевтични аромати. Ние създаваме и доставяме натурален аромат на няколко водещи международни СПА марки. Моля, използвайте контактната форма, ако искате да научите повече за тази услуга.